VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


torsdag 14 maj 2009

Sugen på att plugga

Jag är hemma från min praktik idag för jag är så matt av min förkylning. Ont i huvudet har jag oxå, men jag är samtidigt sugen på att plugga för jag har så mycket som behöver göras. Jag har två tentor som ska in den 1 juni och den 25 ska jag göra en powerpoint presentation i 20 minuter i skolan. Det känns som det är dags att börja med något idag.

I morgon kommer min kursansvarige och ska se mig in action som lärare. Känns lite nervöst, men jag trivs där framför eleverna och då borde det gå bra intalar jag mig själv.

Igår bad jag mina barn om ursäkt för att jag är så trött och inte orkar vara en bra mamma med hemlagad mat. De har fått köpa färdig mat och värmt i micron i två dagar nu. Det enda svar jag fick var "Det gör inget mamma, du är ju inte arg". Då ska jag talar om för er att för några år sedan innan jag blev sjukskriven för utmattnignsdepression var jag alltid arg. Det var jag under en lång tid och det glömmer inte mina barn så lätt. När de har en lugn mamma nu gör det tydligen ingenting att jag är trött.

NI ÄR UNDERBARA mina söta flickor.

Nu ska jag plugga .

Ha en bra dag.

Cattis

1 kommentar:

Maria sa...

Hej.
Tassade in här och tänkte passa på att lämna en kommentar. Delar din dröm om att ge ut en bok. Vill också det, en självbiografi, men som läget är idag så skulle det inte gå. Men man vet aldrig med tiden :)
Ska gå en skrivkurs på komvux i höst tänkte jag, om jag nu får iväg ansökan (som för övrigt ska vara inne imorgon. UPS!) Lycka till med ditt skrivande.
Hälsn. Maria