VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


lördag 23 maj 2009

Välkommen till världen

Äntligen har min bästa kompis Jenny och hennes man Musti blivit föräldrar till sin gosse. Jag önskar dem och gossen all lycka i framtiden. Välkommen kära barn, du är efterlängtad.

Vi har väntat på dig, framför allt dina föräldrar.

Grattis och Lycka till.

2 kommentarer:

Maria sa...

Kanon, jag hejar på dig :)
Kram

Anneli sa...

Snyggt jobbat med bloggen! :).

Tack, för att du är min vän! Du ger mig inspiration och hopp och jag är full av beundrarn för dig.

Ja, vad ska man säga om våra föräldrar? Min gör precis tvärtom och håller på mina saker. Men jag försöker resonera som du, koncentrera mig på min familj och att jag har det så mycket bättre nu.

Kram på dig!