VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


måndag 11 maj 2009

måndag morgon utan jobb - HÄÄRLIGT

Ja, nu sitter jag här en måndagsmorgon utan att jag ska köra ut och jobba. Det är hur underbart som helst. Jag sitter vid makens dator för av någon anledning så vill inte internet fungera på min. Vilken tur att maken inte tog sin med sig.

Idag ska jag börja med att ta hand om lite papper i bokföringen innan jag öppnar skolböckerna. Jag läste utmaningen på skrivpuff och den tilltalade mig så den kommer oxå sen.

Denna vecka jag har framför mig är hemsk, men nästa är mycket bättre. Jag har praktik, jobb och en diskussion över internet med mina kurskamrater på lärarutbildningen denna vecka. Nästa vecka har jag praktiserat färdigt och nästan inget jobb inplanerat + att det är en massa underbara helgdagar.

Jag känner mig piggare idag än på länge, men det brukar ta slut ganska fort, jag får se hur länge energin varar idag.

Ha en underbar dag i solen.

Cattis

Inga kommentarer: