VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


lördag 30 maj 2009

Lördag kväll och robinson final

Jag och rockdottern sitter och ligger framför tvn och tittar på robinsonfinalen. Jag har känt mig deppad och trött hela dagen idag, men några timmar hos syrran gjorde susen.Det känns lite lättare inombords nu och jag är glad att mina flickor är hemma med mig. Vi var hos syrran och åt god mat. Grillat med grönskaker åt jag. Syrran körde och hyrde film med barnen när jag gick en runda med hundarna.Klockan var då halv 7 och temperaturen var över 22 grader. Hur ska morgondagen bli då tro?.

Jag ska fortsätta att kämpa med mina tentor i morgon och även försöka njuta lite ute i solen.

Jag känner tacksamhet över min relation till mina döttrar, vi har det så bra tillsammans och vi skrattar varje dag tillsammans. Det är så härligt att få uppleva det jag aldrig själv upplevt med min mamma.

Att vara mamma är den bästa och viktigaste rollen jag har.

Puss på er flickor

Cattis

Inga kommentarer: