VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


onsdag 20 maj 2009

Mitt i natten

Klockan är kvart över 3 och jag kan inte sova.Det visste jag nästan att det skulle bli så när jag lade mig för jag lade mig förtidigt, men jag var så trött och ville bara ner i sängen.

Nu kvittrar fåglarna utanför och jag sitter här med en kopp te. Det känns lite bättre nu med skolan för igår kom jag igång med mina arbeten som måste blir klara snart.Det var inte så svårt när jag väl kom igång, faktiskt.

I morgon onsdag ska jag plugga hela förmiddagen och sedan ska jag till mitt sommarjobb på en introduktionseftermiddag. Det ska bli spännande och intressant att få komma dit. Det är väl inte det bästa valet att välja attjobbanätter när man har sömnproblem som jag, men jag måste prova så får vi se hur det går.

Nu ska jag in och kolla skrivpuffutmaningen, kanske det blir en liten text till.

Hoppas ni alla sover gott.

Cattis

Inga kommentarer: