VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


tisdag 12 maj 2009

Utmaning 132 - vad vill jag lära mig.

När jag tänker på vad jag vill lära mig hamnar jag alltid i de tankarna om vad som kan få mig att må bättre. Jag tänker inte på gympa eller pyssel utan då vill jag lära mig Yoga eller Pilates.

Jag har provat på både yoga och pilates och är helt övertygad om att min kropp skulle må bra av något av det. Jag har tränat karate i min ungdom i 3 års tid och tränade intensivt och graderade mig två gånger om året och kom upp till brunt bälte. Jag tävlade mycket och fick en stark och smidig kropp och det skulle jag vilja ha igen utan den hårda träning som karate är. Träningen var tuff och det gillade jag och kanske inte yoga eller pilates har med karate att göra. Men den inre föränderingen jag kände när jag tränade var fantastisk. I karate stretchar man mycket och får en väldigt smidig kropp och det är det jag är ute efter med pilates eller yoga.

En smidig kropp tillsammans med den inre resan man gör med yoga eller pilates får mig att känna att det är nästa projekt jag vill lära mig.

Ha en bra dag i solen.

Cattis

2 kommentarer:

Anonym sa...

Har faktiskt provat på yoga =)

Tyckte att det var nyttigt och det kändes bra efteråt. Man fick liksom kontroll över sin kropp och någon sorts kontakt.

ha det bra, kram elin.

skimmer sa...

Haej jag tränade oxå karate nrjag var yngre, bästa träningen någonsin...

lite pilates i min 132 a oxå..