VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


lördag 30 maj 2009

Lördagen ska gå i den vetenskapliga andan...

Jag borde låta hela lördagen gå till att skriva på min vetenskapliga rapport, men jag får se hur mycket tid jag lägger där innan jag tröttnar.

Jag gick ner till Evelinas grav igår kväll och det var så fint samtidigt som hon alldeles för tidigt fick lämna sin familj. Det jag blev mest ledsen över var att alla tjejerna från skoln hade sina namn på en lapp med tillhörande rosa hjärta som var fullt med blommor. ALLA namnen vardär utom min dotters. Alla tjejerna som var i kyrkan, deras namn var med. Alla visste att min dotter oxå skulle till kyrkan så varför det är så vet jag inte, men det är det värsta jag vet när någon är utanför en grupp.

Jag trodde att jag skulle få vara ensam hela dagen i dag, för maken och hans bror har åkt till Tyskland och det är barnens helg med sin pappa, men de ska inte dit verkar det som. Det är lite kompicerat och jag vill inte lämna ut barnen här så inlägget får stanna vid ordet komplicerat.

Jag älskar att ha mina barn hemma så de får så gärna vara här,men jag har inte tid att laga mat eller serva med anant för jag måste skriva.

Jag ska ju även ta min andra joggintur idag oxå och det passar väl bra in när de ska springa för fullt hela dagen i Stockholm idag.

Solen skiner redan så det blir nog en kopp te på trappan.

Ha en underbar dag.

Cattis

Inga kommentarer: