VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


torsdag 28 maj 2009

Höstväder här nu

Sitter här och väntar på min underbara syster som jag ska åka på ACOA-möte med. Jag har nyckeln så det är vi som ska öppna. Det ska bli trevligt att åka tillsammans. Efter mötet kör vi till maxi en runda och handlar lite.

Det blåser och regnar här så det känns som om det vore november månad, men det är ju snart sommar, men det känns inte så ikväll.

Nu kommer hon

Inga kommentarer: