VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


fredag 8 maj 2009

"Sovmorgon"

Både igår och idag börjar jag inte min praktik förrän 9. Sovmorgon kallas visst det, men trist för dem som inte kan sova(jag). Fast det är ändå skönt att kunna ta det lite lugnare på morgonen,hundarna får en lite längre promenad och jag får mer tid vid datorn.

Det är vad jag orkar med just nu, att sitta vid datorn. Jag är så trött och allt är så jobbigt. Jag är stolt över mina döttrar för de hjälper mig med hemmet och även med min arbetsuppgifter.

Jag var på möte igår ACoA(Adult Children of Aloholic) Det var mycket givande även om jag var trött. I morgon ska jag och min älskade syster köra till Ystad på OA(Overeaters Anonymous)konvent. Då träffas vi matmissbrukare som är i tillfrisknande från hela Sverige och umgås, håller möten och äter tillsammans. Det är helt fantastiskt för stället vi har konventet i ligger ute på landet nära havet och med otroligt fin natur.

Jag vill dit, men skulle gärna stannat hemma i sängen oxå, fast vi bestämde(jag och syrran) att åka dit och inte stanna hela dagen och kvällen utan köra hem efter vi ätit kvällsmat.

Vi har fortfarande grått och kallt, det hjälper inte mig precis.

Ha det gott.

Cattis

2 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Vet du, det vänder nog efter konventet, både vädret och din trötthet.
Vad kul att du kan åka tillsammans med din syster!

Kram Åsa

Cattis sa...

Det är helt fantastiskt att få göra detta tillsammans med min syster. Faktum är att vår relation djupnade inte förrän hon oxå gick med i 12-stegsprogrammet. Vi trivdes ihop innan, men allt blev bättre när hon oxå hittade sin resa i tillfrisknandet på samma sätt som jag hade gjort.

Tacksamheten flödar....

Kram Cattis