VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


söndag 17 maj 2009

Ny solig dag

Jag sitter här framför datorn med kött på tining i micron för idag vill jag grilla. Jag har inte lagat så mycket mat den senaste veckan för jag har varit för utmattad för det, men nu verkar det vara på rätt spår igen. Igår sov jag två timmar mitt på dagen och ändå har jag sovit inatt, så något finns i kroppen som kräver vila. Jag är matt och förkyld och då behöver jag kanske inte laga så mycket mat,men det känns bra att var på g igen, det blir nog maxi med idag.

Idag är det många grattis till Norge för vinsten i melodifestivalen. Min make är från Norge så han är nog glad när han vaknar. Hans yngste son fyller oxå är idag. Grattis Jeppe och det är Rebecca dagen så min stora dotter har namnsdag. Grattis vännen.

När jag växte upp fick jag alltid presenter på namnsdagen av mina föräldrar, men det har jag inte haft råd till med mina barn har jag tyckt. Rebecca "beställde" en namnsdagspresent, en berlock till sitt armband, av mig, och eftersom jag oxå vill ha en berlock i morsdagspresent så köper jag en till henne och hoppas att även jag kan få en berlock snart.

Jag fick en del pengar när jag fyllde 40, men eftersom jag var i London tidigare i vår tog jag alla pengar till hushållet och därför har jag fortfarande ingen berlock i mitt Thomas Sabo armband, men jag ska köpa Londonbus berlocken den 28 maj för då har jag varit nykter i 3 år och det är stark, mycket starkt för mig.

Jag hoppas ni alla får en skön dag denna 17 maj.

Cattis

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du har också gjort om lite ser jag =) Snyggt!!!
Gott med grillning!

ha en bra söndag, kram elin.

AnnChristin sa...

Jag vill lyckönska dig först på din 40-årsdag och sedan till 3 år. Stora dagar att fira. Det är alltid intressant att läsa din blogg. Du delar så generöst med dig av dig själv. Lycka till med boken.
Kram