VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


lördag 23 maj 2009

Samma blogg

Tänk vad man kan ha roligt en lördags morgon när man (jag) sitter här ensam och inte vet vad jag ska hitta på. Jo, jag provar att göra om bloggen lite. Min äldsta dotter, hon på bilden längst ner till höger, hädanefter kallad rockdottern, hon frågade mig häromdagen om jag inte skulle göra om min blogg.

Jag skulle gärna vilja ha lite proffshjälp och få den ännu bättre, men denna lilla förändring får duga så länge.

Det kommer en bild på min yngsta dotter oxå, men jag har ingen som visa vem hon är som rockbilden gör på rocktjejen. Jag ska ordna detta under dagen.

MEN det är samma blogg och det är jag som skriver om inte det kommer något inlägg från döttrarna eller någon annan gäst.

Hoppas ni får en bra lördag, min har börjat bra, tycker jag

Cattis

3 kommentarer:

Maria sa...

Hej.
Kul att du har tänkt börja springa igen :)
Jag har hittills bara styrketränat men idag tänte jag ta på mig mina löparskor och ge mig ut, bara frukosten får sjunga lite :)
Det är lättare att komma igång om man är flera sägs det så vi får börja tillsammans, föreställa oss att vi springer intill varann eller nåt hehe
Hoppas du komemr igång, och nya fräscha träningskläder är aldrig fel :) Jag köpte nya skor, ny t-shit och två stycken långärmade. Byxorna tog jag ett par som jag hade sen innan. Fast jag köpte ett par som jag nog kan ha när det blir lite varmare för det var ett par 3/4.
Jag hade gärna hjälpt dig med designen till bloggen fast kan tyvärr inte designa blogspot, har enbart designat blogg.se Är ny på blogspot. Men hoppas du får till det som du vill. Och hoppas att du får lite inspiration och motivation av mina träningstips :)
Kram

Hanna sa...

bloggen har blivit jätte fin!
jag funderar med på att göra om min...

Anonym sa...

Tycker att du har gjort ett fint jobb med bloggen =)

ha det bra, kram elin.