VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


lördag 16 maj 2009

Lördag morgon

Jag sitter och väntar på min syster och hennes barn som är på väg till mig gåendes. jag ska gå med dem tillbaka med hundarna och sedan går jag hem igen. Då får vi tid att prata och motion samtidigt.

Jag har precis läst ett mail från en "bloggkompis" vi ska träffas i veckan för första gången. Hur häftigt som helst. Vad denna världen har att erbjuda oss.

Denna veckan är lugnare och då känns det bara bra att få göra något som jag inte hunnit göra på flera månader.

Jag har gått och funderat på om jag ska ta ett studieuppehåll till hösten för jag kanske inte orkar plugga och jobba hela hösten, men igår när jag pratade med kursansvarige fick jag reda på att det inte går. De håller på att göra om hela lärarutbildningen så det finns ingen kurs jag kan haka på när mitt uppehåll är slut. Antingen får jag plugga eller ge upp drömmen om att bli lärare. Som det känns nu fortsätter jag då såklart. Jag får försöka i alla fall.

Nu ska jag röja lite i köket innan syrran kommer.

Ha en underbar dag....

Cattis

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Cattis!

Ja, det är rätt sorgset. Det var en jobbig tid, men klarade mig genom den med hjälp av vänner och släkt.

Haha, han blir säkert glad när du kommer. Han är riktigt kelig så det ska nog gå bra =)

ha det bra, kram elin.

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

Ja, tänkte ändra om lite. Såg rätt så tråkig ut enligt mig =) haha. Men nu ska den vara finare.

Ja, men har ingen tid för utmaningen idag, får hoppas att det blir någon imorgon!

Just nu sover han faktiskt, haha. Han ser så söt ut *ler* Men han kommer nog snart och drar i benet. Han springer efter oss hela tiden, går man så följer han efter. *ler*

Mamma hälsar så mycket tillbaka.

Blev något fel med förra inlägget, skumt! Fick därför ta bort det.

Kram