VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


söndag 3 maj 2009

Utmaning 123 5 ord på A

Acceptera

Analysera

Använda

Alla

Alternativ


Sedan jag gick med i 12-stegsprogrammet alanon för över sex år sedan har jag lärt mig att acceptera alkoholism som en sjukdom, sluta analysera varför alkoholister gör som de gör och visa förståelse för de sjuka människor som finns bland oss.

Jag måste använda mig av de 12 stegen för att få ett bättre liv än det jag hade när jag levde i missbruket med missbrukarna. För mig finns inga alternativ alls än att leva i tillfrisknandet som 12-stegsprogrammen ger mig. Jag har i veckan tagit beslutet att försöka hitta en sponsor som vill gå igenom AcOas 12steg med mig. Jag ska på möte i morgon och jag hoppas att den personen jag tänkt fråga vill stötta mig till ett ännu bättre livi tillfrisknandets tecken.


tack för idag

Cattis

6 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för tipset! Tur jag har en hjälpande hand i detta =) lär behövas.

skimmer sa...

hej du lyckades verkligen bra med dina A ord.
undrar vad är alcOa?

skimmer sa...

AcOas menade jag!

Margareta sa...

Lycka till imorgon och hoppas att du får den mentor du vill ha!

Cattis sa...

AcoA is Adult children of Aloholics eller vuxna barn som vi brukar säga här. om man vuxit upp med alkoholister eller i andra dysfunktionella familjer får man otroligt fin vägledning här till ett bättre liv.

KarinaHC sa...

Det är sällan man läser en så kort text med så mycket innehåll. Tur att det finns ett stöd i livet när man behöver.