VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


fredag 29 maj 2009

får besök idag

God morgon,

Då är det en ny dag på gång där jag måste försöka skriva mycket på mina uppgifter, men troligtvis blir det inte så mycket för dagen blir inte hel att skriva på.

Min lilla dotter ska vara hemma idag för hon ska gå på sin kompis lillasysters begravning. Tyvärr kan jag inte vara med och stötta för jag ska till "mina" elever och lämna mina omdömmen. Min syster ställer upp och följer med henne och det är vi båda två mycket tacksamma över.

I eftermiddag kommer min mans bror från Falun för de ska köra en tur till Tyskland i morgon. Det är pinsamt att vårt hus ser ut som jag vet inte vad, men det är makens bror som kommer och jag måste plugga så jag låter det vara. Jag har blivit rätt duktig på att tänka Det viktigaste först och just nu är det mina uppgifter som ska lämnas in på måndag.

Maken ska laga maten till ikväll och jag hoppas innerligt att det blir i vettig tid, för jag kan inte ätaför sent eftersom jag bara äter tre gånger om dagen. Jag vill äta på "mina" vanliga tider. Så vi får se hur det blir ikväll.

Nu ska jag försöka plocka bort lite av mina saker som jag har här i köket.

Ha en bra dag.

Cattis

Inga kommentarer: