VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


måndag 18 maj 2009

Det regnar...

Usch vad jag hatar det gråa regniga vädret. Samtidigt är det skönt att sitta inomhus, men när man som jag äger två hundar måste man gå ut några gånger fast det är skit väder.

Nu har jag suttit här en stund och bara haft det got. Frukosten är avklarad och jag är inne på min tredje kopp te. Jag ska ner i källaren nu och plugga lite innan jag ska träffa Leo - en åttaveckors labradorvalp. Elin, vår nya skrivpuffkompis nya familjemedlem är det som jag ska träffa.

Resten av dagen måste jag plugga, arbeta och försöka få lite ordning i huset. Dagen ska avslutas med ACoA möte och det känns mycket bra.

Jag kollade smhi och då ska solen skina med 17 grader varmt i eftermiddag och jag längtar redan dit.

Ha en bra dag

Cattis

4 kommentarer:

Hanna sa...

jag kan tycka att det kan vara lite skönt med gråväder ibland... speciellt som att jag satt ute i solen igår och blev lite röd-rosa i skinnet...
men inte kul när man har hundar =(

Anonym sa...

Ja , gud vad trevligt det hade varit! Säg gärna till när det är..

*Hoppas Jennifer tycker det är okej att jag följer med bara =)*

Vad tyckte du om Leo?? Visst är han söt =)

ha det bra, kram elin.

UllaJohanna sa...

Men visst känner man sig alldeles otroligt "duktig" när man har varit ute i regnet med odjuren :-)?!

Anonym sa...

Vad kul! =) men blir nog lite svårt att övertyga Rebecca att jag ska få spendera lite tid med Jennifer!! Får väl muta henne med något, haha *ler*

ha det bra, kram elin.