VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


torsdag 21 maj 2009

Har energi som jag inte haft på länge

Tänk, vad det kan ändras fort. Jag höll igång hela dagen igår och var såklart mycket trött eftersom jag inte sov så gott natten till igår.

På eftermiddagen var jag på mitt sommarjobb och fick information och en grillad korv. Och i natt har jag sovit, min dotter har hört mig snarka och när jag vaknade var klockan 8. Det har inte hänt på över ett år att jag sovit till 8. Jag är pigg och glad och skriver på mina skolarbete för fullt. Hur skönt som helst att få en sådan här dag. Det känns inte alls tungt inombords idag och det är jag glad över.

Båda mina döttrar är helt underbara, men att få en sådan text som jag fick igår morse av lillpluttan var inte dumt alls. Den lever jag länge på, får se om den andra dottern vågar sig med ett inlägg på bloggen någon dag.

Hoppas ni får en fin dag idag.

Cattis

2 kommentarer:

Maria sa...

hejhej.
Råkade jag kommentera ett gamalt inlägg?? Smarta jag :D Jag brukar annars vara noga med att kommentera det nyaste inlägget men jag var nog fullt upptagen med att läsa på din blogg så jag inte tänkte på det :) Tur att du läste i alla fall. Och tack för kommentaren.
Är glad att jag också hittade en till blogg att följa :)
Ha det bäst!
Maria

Maria sa...

Aha, då förstår jag :) Har lagt till dig på bloglovin så nu håller jag koll på dig :)