VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


onsdag 13 maj 2009

Äntligen en hemma dag

Äntligen är det bara jag och mina arbetsuppgifter idag. Inga arbetare i köket och inga tider att passa. Hur gott som helst. Jag har visserligen blivit förkyld, men med alvedon i kroppen känner jag att jag klarar denna dag.

Jag ska ta hand om lite papper i bokföringen innan jag börjar plugga. Jag har precis skickat iväg svågern som gör mitt jobb idag. Det blir dyrt att betala honom, men när inte min hälsa klarar av det så måste vi ta hjälp utifrån. Så nu är han på väg till Hässleholnm för att arbeta i några timmar och jag sitter med min tekopp framför datorn.

Igår hade jag mina åttor i svenska för näst sista gången och det gick mycket bra, men det känns lite sorgligt. På fredag är det sista lektionen och då kommer även min ansvarige från högskolan och då ska hon bedömma mig. Jag är rätt nervös för det, men jag har mutat eleverna med glass nästa vecka om de sköter sig. Får man göra så???

Nu ska jag göra skrivpuffutmaningen för idag innan jag sätter igång med bokföringen.

Ha det gott

Cattis

1 kommentar:

Anonym sa...

Men Atsrid kan vara lte förvirrad ibland. =)

Haha, det kommer nog inte hända. Sjunger helst inte inför andra. =) Men jag skulle gärna vilja höra dig!!

ha det bra, kram elin.