VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


lördag 29 augusti 2009

Utmaning 241 - Om att ångra sig

Där tryckte hon på tangenten på datorn så att anmälan gick iväg till Stockholm Marathon. Nu skulle hon betala in 400 kronor och sedan var det klart. Klart att hennes namn skulle stå på anmälningslistorna i alla fall. Drömmen om att springa ett marathonlopp hade funnits i flera år och nu hade hon kommit ett steg närmare det i alla fall. Ångra sig kunde man alltid göra, tänkte hon. Det viktigaste för henne var att fullfölja sina drömmar och mål som hon hade inom sig. Detta var ett steg att försöka fullfölja drömmen om ett marathonlopp.

Hon gick ut i hallen för att snöra på sig joggingskrona och idag göra allt hon kunde för att försöka uppnå denna drömmen. Hon skulle ut i skogen och springa länge idag. Klockan var bara sex på morgonen och det var alldeles tyst ute. Fåglarna kvittrade och solen sken denna tidiga maj-morgon. Det bästa tänkbara scenario för en joggingtur, tänkte hon. Vad ljuvligt. Skorna var på och hon gick ut från huset. Hon promenerade alltid de första tio minutrarna innan hon stretchade lite och sedan sprang hon. Hon sprang för det mest i över en timme för när hon väl börjat kunde hon inte sluta. Fötterna bara flög fram. Hon sprang aldrig fort, men det var uthålligheten hon behövde för ett långlopp så hon trodde att hon sprang på ett bra sätt inför ett marathon lopp.

Just nu fanns det inga tankar på att ångra sig för anmälan för allt kändes bara hur bra som helst. Hela hennes kropp sa att den var gjord att springa långt. Allt kändes underbart.

7 kommentarer:

Unknown sa...

Bra flyt i texten...

Miss G sa...

så härligt det låter!

Drumalex sa...

Känner igen löpkänslan trots att det var ett tag sedan jag kände den själv. Blir sugen på en runda när jag läser din text, bra!

Anitha Östlund Meijer sa...

Du förmedlar själva känslan av att springa bra med dina ord, och faktiskt tänder den en gnista av längtan inom mig.

AnnChristin sa...

Du får det att låta så härligt. Jag blir riktigt avundsjuk. Känner att lusten att vara mer rörlig vaknar inom mig. Tack för att du berättar på ett sätt så att det låter som att få en present.

Heureka sa...

Ja, jag är ingen löpare precis, men du lägger in lite annat så det känns kul att läsa ändå...smart drag.

liselotte sa...

texten känns väldigt trovärdig och positivt.Alltid härligt att arbeta mot sina mål oavsett vad det gäller