VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


fredag 7 augusti 2009

Tyst natt igen.

Tänk vad det kan påverka en att sitta bredvid en människa som inte säger ett enda ord. Jag har jobbat en natt till med denna tjej som inte säger något alls, svarar med ett ord om jag frågar något eller säger något.

Den första timmen var jag otroligt arg, men sedan kom jag på att "Vad hjälper det?" Jag bestömde mig för att mitt eget sällskap är så fruktansvärt trevligt så det räcker med det. Sedan gick natten lite bättre, men med en klump i magen för jag har en natt till med henne nästa lördag.Men det är nästa lördag och det är långt dit, så nu ska jag njuta av min lediga vecka.

Min syster kommer klockan 4 med en go gyros sallad och sedan ska vi baka tårtbottnar till deras fest i morgon. Min älskade systerdotter Amanda fyller 7 år och hennes pappa fyller 40 på måndag så det blir en 7+40 fest i morgon kväll.

Nu är det solen som gäller för att ge mig ljus och solbränna=glädje.

Hi Hey Hello Comments

Spicecomments.com - Hi Hey Hello Comments


Cattis

1 kommentar:

MOAZAC sa...

Fattar inte varför hon inte pratar med dig!
Är hon stum eller tillhör hon sktisnacksgänget?
Prata gör man väl ändå??
Kramen