VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


måndag 31 augusti 2009

Ny present till mig själv

Innan vi körde till huset vi hyrt under helgen körde vi inom IKEA.jag köpte en present till mig och familjen. Det var den äldsta dottern som hittade dennafina vas när vi var på IKEA sist och då tyckte jag att vi skulle ha en fin vas i vårt nya vardagsrum.


Idag tvingas min yngsta dotter att använda cykelhjälm. De ska nämligen ut och cykla med klassen. Då får de inte cykla utan hjälm så det är jobbigt för dem idag när de måste förstöra sina frisyrer med en cykelhjälm. Detär inte så att jag låter henne cykla utan hjälm annars, utan att hon låter helt enkelt bli att cykla. Min tanke är att hon ALLTID ska ha hjälm för jag kommer alltid att tycka att hennes huvud är värt att vara rädd om.
Hon och kompisen på väg mot skolan.

Nu ligger hundarna och väntar på sin matte för en promenad. De får oftast såt undan med sina rutiner för mina måste göras först. Te, te och åter te och sedan datortid. Facebbook, utmaning och inlägg på bloggen. Sen får de sin promenad. Nu är det dags för dem att komma ut.

Jag önskar er alla en fin dag. Själv ska jag packa upp efter helgens tur, jobba lite och sedan vila.

Cattis

Inga kommentarer: