VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


tisdag 18 augusti 2009

Ny arbetsdag med mycket vila

Idag börjar skolan och de vanliga rutinerna ska in i våra liv igen. Det är alltid härligt när sommarlovet börjar och vi får lov att göra som vi vill ett tag, men det är lika skönt när rutinerna kommer in i livet igen, tycker jag i alla fall.

I morse när jag kollade mailen var det ett mail från min svärmor. Jag blev mycket glad över det. Hon har skaffat dator på äldre dagar och kan inte mycket, men jag fick faktiskt två smileys efter mailet oxå. Jag tycker det är så häftigt när de äldre vill lära sig lite om en dator. Hon bor 70 mil härifrån så vi träffas inte så ofta.

Idag blir det en timmes utomhusjobb innan jag ska ha en slappedag här hemma med mina virkade figurer och hundarna. jag ska se om jag hittar ögon till de figurer som jag virkat klart nu, så de kan bli fotograferade och uppvisade.

Boken ska oxå självklart få några rader skrivna idag, när jag har tid. Mitt mål denna sommaren har varit 100sidor skrivna för hand till torsdag och jag har skrivit 84, så jag ligger bra till. På torsdag ska jag börja skriva in dessa sidor på datorn och utveckla dem lite till så växer sidantalet oxå. Jag ska skicka in 100 sidor i oktober till Ann, innan kursen och det känns realistiskt för mig att klara det.

Idag hoppas jag även att min äldsta dotter ska orka färga håret på mig. Vi ska på kräftskiva på lördag och bröllop nästa lördag så färgen måste vara ny i håret då.

Jag hoppas att dagen blir som jag tänkt, men det vet man ju aldrig, det visar senare inlägg om jag fick det som jag ville.

Ha en härlig tisdag,

Good Morning Comments

Spicecomments.com - Good Morning Comments


Cattis

1 kommentar:

Koneko sa...

Godmorgon vännen :) Hoppas verkligen att du får din slappedag idag som du tänkt dig. Du förtjänar lite vila! Själv har jag tvätt på schemat idag och så klart lite virkning med :D

Sköt om dig