VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


onsdag 26 augusti 2009

Utmaning 238 - Begär

Begäret försvann. När då? det kommer jag inte ihåg. Men socker begäret tog jag tag i för lite mer än tre år sedan. Det har blivit utbytt några gånger mot annat sedan dess. Tre månaders tid med facebookande och bloggande flera timmar om dagen var begäret tills jag började virka de små figurer. Nu ligger mitt begär i att leta virkbloggar, mönster och drömma om de olika garnsorterna jag vill ha till nösta projekt.

Jag är fylld av tacksamhet för att jag inte känner något begär efter socker längre. Det hjälper mig mycket att slippa det.Min medvetenhet om hur jag fungerar idag gör att jag kan klara av att hantera de andra beägren när det blir för mycket av någonting. Jag lever i nuet och vet att så småningom lugnar jag ner mig.

Nej, nu måste jag ner till min blivande hello Kitty Hawaii docka. Kan inte skriva mer nu beägret efter virkandet tar över.....

5 kommentarer:

Tjotten sa...

Känner igen mig.

Som ordspråket "kärleken består men föremålen växlar" det hade hade passat mycket bättre på mig om man bytte ut kärleken mot begär. Begär är ett slags missbruk. Men man får vara glad om det stannar vid virkning, skrivande och inte går vidare till något farligare.

Heureka sa...

Att bli av med sockerbegäret måste ju vara guld värt - berätta gärna hur du gjorde!

Miss G sa...

vilken imponerande resa du gjort - och gör!

Unknown sa...

Jag vill också veta hur du bar dig åt för att stävja sockersuget.

liselotte sa...

Instämmer med de andra.Att virka är då ett bättre begär än sockerbegäret.Det begäret var du inte ensam om.Lycka till med virkandet