VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


torsdag 20 augusti 2009

John blund överger mig kl 5

Det är tredju morgonen jag vaknar runt 5.Det är trist, men samtidigt gör det inget för jag ska inte göranågot speciellt idag som är ansträngande. Jag ska ut på ett litet jobb som tar en timme, sedan blir det en go dag i solen. Smhi säger att det ska bli upp till 26 grader och sol här hos oss. Därför ska jag spendera dagen utomhus, ensam på förmiddagen och med min bästaste vän Jenny under eftermiddagen. Vi ska köra till en sjö eller till havet.

Igår kväll var det sista gympapasset utomhus och jag,syrran och hennes barn var där. Det blev lite si och så med gympan för min dotter kom tillsammans med hennes kompis, så mitt tempo blev stört så jag kom aldrig upp i flåset jag brukar ha när jag gympar. Men den 31/8 kör inomhusgympan igång och då ska jag köpa kort till Friskis och Svettis.

Jag hoppas verkligen att solen skiner på er alla idag för vi behöver solljuset.

Hi Hey Hello Comments

Spicecomments.com - Hi Hey Hello Comments


Cattis

Inga kommentarer: