VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


lördag 15 augusti 2009

Sista natten på jobbet


Good Morning Comments

Spicecomments.com - Good Morning Comments

Då laddar jag inför sista natten på mitt sommarjobb. Den som jag tror blir i Tystnadens tecken. Jag går och funderar på om hon är sjuk eller om det blir som jag tror att det ska bli. Svaret får ni i morgon om hur natten blev. Jag önskar såklart att det blir en lättsam natt, men är det tillsammans med hon som inte pratar tror jag inte det blir det. Syrran läste mitt horoskop igår och där stod att jag skulle få en social lördag. Sååå kanske det blir en social lördag natt;)

Idag står det städning på programmet. Städning av hela huset. MEN jag tror inte att det kommer att hinnas med sp mycket för tiden räcker inte till så mycket. Jag ska ut och jobba med, de två hundarna ska motioneras, mat ska lagas och jag måste sova lite med inför natten.Men, men detta får vi oxå reda på under dagen, vad vi hinner med och vad som blir kvar.

Min yngsta dotter ska åka med min syster och hennes familj till Västervik denna helg. De ska mysa och förhoppningsvis bada. Jag önskar dem verkligen en trevlig helg.

Nu ska jag fortsätta min berättelse om Fina Fredrika i dagens utmaning.

Jag önskar er alla en härlig lördag.

Cattis

Inga kommentarer: