VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


onsdag 19 augusti 2009

Då var två nya figurer klara. Sköldpaddan som den stora dottern beställt och den blev rätt söt.


Detta är plipp som fått för lite mat och är lite för mager. Han är desutom gjord i fel storlek. Garnet och virknålen passade inte riktigt, men det är sådant jag får lära mig efter hand.


Idag blir det morgonpromenad med syrran och hundarna innan jag ska ta hand om företagets papper en stund. Vid lunch blir det ett besök hos "mina" nior som jag praktiserade hos i våras. Jag ska vara hos dem hela hösten och fortsätta med mina skrivövningar. Jag ska spara dem denna gången för att använda mig av dem i mitt examensarbete till våren.

Kvällen ska avslutas med ett gympapass i tivoliparken och det ska bli härligt för jag har inte varit där på länge nu.


Good Morning Comments

Spicecomments.com - Good Morning CommentsHoppas ni får en bra dag


Cattis

Inga kommentarer: