VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


tisdag 11 augusti 2009

Hemma igen

Då var den trevliga utlykten slut. Ett helt underbart dygn med en fin vän. Jag tog mig 10 minuter vid hennes dator när hon varit inne, men ville inte skriva något inlägg eftersom jag var hos henne. Det kändes lite konstigt att det jag beskrev i utmaningen om ett mönster bröts direkt dagen efter. Men kanske bra det att bryta all tid framför datorn, eller??

Nu ska jag vara hemma och bara ta det lugnt och fint. Maken har kommit hem från sin semester och jag hoppas vi får några timmar tillsammans i morgon, men han är otroligt trött så vi får se hur mycket han orkar.

Jag ska tänka lite till så får vi se om det blir en utmaning innan sängdags.

Ha en fortsatt skön kväll


Good Night Comments

Spicecomments.com - Good Night Comments


Cattis

Inga kommentarer: