VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


torsdag 6 augusti 2009

Räknar ner

Igår fösvann solen för mig så min solbränna blev det inte mycket med. Idag skiner solen och jag hoppas att efter detta inlägg ska jag gå ut på uteplatsen och sitta i solen.

Jag har bara sovit i 4,5 timmar och det är alldeles för lite för mig eftersom jag ska jobba en natt till, men jag ville upp och pussa på barnen och ut till solen. Jag får lägga mig igen ikväll innan jag går på nästa natt. Eftersom jag bara har en natt och sedan över en veckas ledighet känns det bara bra fast jag sovit så lite. Jag känner mig inte så ledsen för att jag inte orkar fullfölja mina projekt idag som jag gjorde igår, jag tror att det handlar om acceptans att jag är som jag är.

Just nu orkar jag inte skriva utmaninge, men en stund i solen gör kanske att jag kan skriva om detaljerna efter det, som skrivpuffs utmaning handlar om idag.

Glitters Comments

Spicecomments.com - Glitters Comments
Cattis

Inga kommentarer: