VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


onsdag 26 augusti 2009

Fint besök
Dessa kompisar hade Sandra med sig till oss på sitt besök. De var lite frågandeöver att bli uppställda och fotograferade direkt när de kom, men till slut fånagde kameran några av figurerna.

Vi har haft en fantastisk dag och jag sitter i soffan nu och funderar på om jag ska fortsätta där jag slutade när Sandra körde hem. Natten var inte så bra så jag är rätt trött nu och ska sova snart.
Good Night Comments

Spicecomments.com - Good Night Comments

Inga kommentarer: