VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


lördag 29 augusti 2009

Bröllopsfin

jag är klar inför bröllopet och jag väntarpåmaken.Så har det faktiskt varit sedan vi träffades för 10 år sedan. Jag är klar en timme innan vi åker och jag väntar på honom. Det spelar ingen roll för vi hinner ändå och jag älskar honom ändå, men det är rätt käckt med omvända roller motvad det brukar vara i familjer. Att kvinnan skulle ta så lång tid på sig att bli fin, stämmer inte i mitt fall. Jag har till och med varit inne på nätet och fixat anvisning på en slipsknut och fixat den till maken.
Maken ska in i duschen och jag hinner visa er bilder på mig när jag är bröllopsfin.

Det har blåst lite och regnat lite och jag hoppas att det blir fint resten av denna dag nu. Just nu skiner solen och det blåser inte.

Ha en trevlig eftermiddag och kväll allihopa.

Jag sakner er tjejer. puss på er

5 kommentarer:

Hanna sa...

så fin du är! ;)

Hanna sa...

så fin du är! ;)

Siestri sa...

Du är så fin, det var länge sen jag var på ett bröllop. Var kommer det vackra smycket ifrån?

Anonym sa...

Jisses, va fin du är!!!
Hoppas ni hade en fin dag!!!
Kramen Chrissie

Koneko sa...

Tjusigt! Hoppas att ni hade roligt :)

kram