VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


måndag 10 augusti 2009

Tack syrran

Jag har varit utan bil i över en vecka eftersom maken varit på semester med vår. Jag har då fått låna syrrans och hennes makes andrabil. Hur fantastiskt snällt som helst. Tänk vad skönt att jag har henne

Thanks Comments

Spicecomments.com - Thanks CommentsNu ska jag på utflykt. Jag ska åka till en tjej som blivit en fantastiskt nära och kär vän. Vi träffades genom OA(Overeaters Anonymous) men umgåns idag som de när vänner vi blivit efter våra dagliga samtal i nästan tre år.

Så, med det betyder det att det troligtvis inte blir något inlägg i morgonbitti eller någon utmaning. De kommer när de kommer.

Ha detgott vänner.

Cattis

Inga kommentarer: