VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


onsdag 26 augusti 2009

Virkdag idag

Idag ska den tjejen som visade de virkade figurerna för mig i somras komma till mig. Sandra heter hon och hon virkar och bloggar.

Det ska bli otroligt mysigt och trevligt, men när det ska komma nya människor hit blir jag så ledsen över att jag inte orkar få mer i ordning. Hon vet ingenting om min bakgrund så det blir kanske en chock för henne att komma hit. Men hon förstår kanske när jag berättar min historia för henne. Hon är ju en klok kvinna så hon dömmer förhoppningsvis inte mig.

Två nya familjemedlemmar blev klara igår. De ska flytta in till dotter och heter Plipp och Plopp.


När vi var på Väla för ett tag sedan såg jag en bok på Akedemibokhandeln. Jag blev väldigt intresserad av den och tyckte den var så fin. Min yngsta dotter hittade böcker hon ville ha så vi beställde dem på bokus när vi kom hem. De kom igår och min bok ska läsas av oss alla tre som ska åka till London i november.

I går kväll låg jag och maken i sängen och chattade med han son och hans mamma. Mamman är 71 år gammal och har skaffat dator och msn. Hur häftigt är det? Han chattade med bägge två i samma fönster och hon skickade vibbar och glada gubbar och hade hur roligt som helst. Nu har jag lagt till henne hos mig på min msn så får vi se om vi med kan chatta någon dag. Hon bor i Utanför Gävle så vi träffas inte så ofta.

Jag har lärt känna en tjej genom OA(Overeaters Anonymous) och vi har pratat i ungefär 2 år i telefonen. Nu har vi börjat jobba tillsammans i stegen i ACoA(AdultCHildren of Alcoholics) som är ett annat 12-stegsprogram. Hon berättade häromdagen att hon blivit inspirerad av mitt prat om London Marathon 2012 och då bestämde vi att vi ska springa Tjejmilen i Stockholm nästa sommar. Det blir tredje omgången jag springer det loppet. Jag sprang två eller tre gånger i början på 90-talet och två eller tre gånger för tio år sedan och nu verkar det som omjag hamnar där igen. Det är nog meningen att jag ska jogga och så småningom springa mitt Marathonlopp.

Det blev inga utmaningar igår eller iförgår, men idag känner jag för det när jag har tiden så när dagens tema kommer på Skrivpuff då skriver jag.
Good Day Comments

Spicecomments.com - Good Day CommentsJag önskar er alla en härlig dag.

Cattis

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad söta dina nya familjemedlemmar var..
Ha det så bra.. kram Lisa

Koneko sa...

Tänk inte på vad du inte hunnit göra eller inte hunnit städa. Hade haft precis samma ångesttankar om du skulle komma hit. Ta ett djupt andetag och njut av dagen, så ser vi snart!

Kram