VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


fredag 14 augusti 2009

Mina tankar är så häftiga


Good Morning Comments

Spicecomments.com - Good Morning CommentsIgår när jag skrivit utmaningen om Fina Fredrika fick jag kommentarer som sa att de ville veta vad som hände Fredrika. Då tänkte såklart jag att det vill jag berätta. När jag läste utmaningen idag om att skriva om något mjukt kunde jag berätta om Fredrikas festkväll och beskriva hennes mjuka klänning. Det blev inte så, det vet ni som läst utmaningen, det blev om en mjuk nacke bl a. Det är det som är så häftigt när jag skriver för tankarna ändras och texten blir ofta annorlunda när jag skriver mot vad jag tänkt från början. Så är det när jag skriver boken med. Fingrarna flyger över tangenterna eller över skrivboken och texten bara växer efter hand utan att jag behöver tänka så särskilt mycket. Det bara blir. När det är på detta viset känner jag en oerhört stark övertygelse om att det blir en bok som blir publicerad eftersom jag bara skriver och skriver och får respons på det jag skrivit under mina skrivarveckor i London.

Idag ska vi till ett köpcentrum utanför Helsingborg - Väla. det ska bli trevligt även om min shoppingranson kläder är klar för denna månaden, men jag kanske hittar lite småsaker som tilltalar mig. Kanske lite garn till mina virkade figurer som ajg börjat att göra på inspiration av Sandra. Det ska bli en härlig dag tillsammans med mina barn och min bästaste vän Jenny.

När skolan nu börjar är det företagets papper som är prioritet nummer ett och efter det är det boken som ska få sig en rejäl dos av mig. Jag trodde att jag skulle skriva mer i sommar än jag gjort,men jag har skrivit 86 sidor för hand och det får jag väl vara nöjd med. Men det ska bli mer och snart ska jag börja skriva in det på datorn och då ska jag utveckla dessa scener ännu mer så då kommer sidantalet att växa.

Friday Comments

Spicecomments.com - Friday Comments


Nu önskar jag alla en härlig fredag.

3 kommentarer:

MOAZAC sa...

Varför inte ha denna Fredrika som huvudperson i alla utmaningar? Då blir det som en liten följetong..
Ha en bra dag på Väla.. Där är det alltid lika kul att strosa runt!!
kramen
Chrissie

Heureka sa...

Roligt att du skrev en fortsättning, o att du lyckats så bra med att väcka en nyfikenhet

Heureka sa...

Jag blev så nyfiken: finns det urdrag från din bok i bloggen? Vad handlar den om? Det är min STORA dröm också, att lyckas få till en bok - men jag kommer inte i det där "rätta tillståndet" som du verkar ha!