VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


måndag 24 augusti 2009

Jag bara njuter

Solen skiner och solsängen används flitigt. Jag jobbade två timmar i morse och ska jobba två timmar ikväll, men däremellan virkar jag eller bara vilar. Idag ska boken oxå få några rader tänkte jag. Det är hög tid att börja skriva klart det som ska skickas in till Ann innan London. Det börjar oxå bli tid att kolla flygbiljetter.

Det kanske blir en utmaning i eftermiddag eller så väntar jag tills i morgon. Kanske jag får någon bra tanke när jag ligger i solsängen som kan vara med i dagens utmaning. Det märker ni under dagen.


Jag hoppas ni har det lika soligt och gott som jag har det i Skåneland.

Good Day Comments

Spicecomments.com - Good Day Comments


Cattis

Inga kommentarer: