VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


torsdag 13 augusti 2009

Stressad

Jag fick sova till 8.35 i morse efter min lilla tid vid datorn i natt. Det kändes skönt och jag trodde jag skulle vara pigg hela dagen. Pigg??? hur kunde jag tro det. Jag blir så less på det och önskar att jag kunde få lite ledighet att bara göra vad jag vill. MEN nu när mitt nattarbete är slut kör mitt andra arbete igång med rivstart. I det arbetet har jag många arbetsuppgifter till flera olika uppdrgasgivare. Det är på gott och ont för det är omväxlande, men oerhört stressande. Nu efter semestern vill alla ha en massa gjort och jag, jag vill bara ha semester.

Jag är faktiskt glad över att ha skrivarkursen till London inplanerad och jag vet att jag kommer att ha en fantastisk vecka där med mina barn. Hade jag inte haft den inbokad hade jag varit rätt ledsen över att inte få semester. I morgon ska vi till Väla i Helsingborg. Det är jag, mina två döttrar, min bästaste kompis Jenny, hennes melvin 3 månader och Melvins kusin Sandra 14 år. Jag hade planerat in en shoppingdag, men jag har redan shoppat min ranson denna månaden så jag ska gå omkring och bara vara. Bara njuta av att titta på de olika affärerna och dricka en massa te.

Nu kommer snart min dotter hem och ska visa sin fina nya frisyr...hmmmm får se hur det ser ut där uppe på denna söta rocktjej.

Ha en skön eftermiddag

Good Afternoon Comments

Spicecomments.com - Good Afternoon Comments


Cattis

Inga kommentarer: