VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


torsdag 6 augusti 2009

Min present till mig själv


I dag kom lönen som jag slitit för hela juli månad. jag köpte en persent till mig själv som jag legat i hela eftermiddagen.Självklart blev det ännu bättre när min dotter plockade fram kameran och gav mig en massa kärleksförklaringar....Älskar dig med vännen

Nu ska jag ner i källaren i svalkan och försöka sova ett par timmar inför denna näst sista natt av detta semestervikariat. Känne alldeles utomordentligt bra faktiskt.

Ha en skön kvaäll.

Glitters Comments

Spicecomments.com - Glitters CommentsCattis

1 kommentar:

Anneli sa...

Vilket bra beslut att köpa något till dig själv, det har du verkligen förtjänat!

Vad gullig dina döttrar verkar vara, antar att de tar efter sin mor :).

Kram