VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


fredag 28 augusti 2009

Nu är det dags för bröllop

Då har den helgen kommit som är den enda lediga helg jag och maken har tillsammans denna sommar. Vi har hyrt ett hus i Småland där bröllopet ska vara i morgon. Vi ska köra inom IKEA i Älmhult och kolla in saker till huset på vägen men annars har vi inget planerat.

Jo, jag har ju massor inplanerat men det har jag inte berättat för honom. Jag ska virka en massa figurer...Men jag är ju kontaktbar samtidigt, så han kan ju prata med mig ändå.

Igår var jag och klippte mig och familjen gillade den nya frisyren skarpt. Jag med för den delen, men jag har ju ofta håret uppsatt så de/jag brukar inte ha någon glädje av min fina klippning särskilt länge. Min yngsta dotter tog lite nya kort på mig och jag ändrade profilbilden här på bloggen efter det. Flickornas pappa är fotograf och det märks hos den yngsta när hon håller i kameran.
Ni ser inte den fina frisyren, men dotterns kreativitet.

Från början hade jag tänkt att vi skulle köra när flickorna går till skolan, men nu när jag siter här och funderar känner jag att vi behöver inte stressa. Vi har absolut ingen tid att passa idag. Varför ska då maken behöva gå upp i ottan bara för att jag är vaken? Nej, han kan få sova, lite till så kör vi lite senare. Visst är jag en omtänksam fru?

Det har inte kommit någon utmaning än på skrivpuff så jag har suttit och läst alla de 13 som skrevs igår. Det var härlig läsning när tiden räcker till det. Det gör den inte ofta och många gånger känner jag att jag inte orkar läsa mycket. Det är väl min utmattade hjärna som inte har återhämtat sig ordentligt. Det blir den nog aldrig heller tro jag, det är något jag måste lära mig att leva med helt enkelt.
Good Weekend Comments

Spicecomments.com - Good Weekend CommentsCattis

2 kommentarer:

Anonym sa...

Varför har du inte håret utsläppt för? Det är ju jättesnyggt.
Ha en riktigt mysig helg tillsammans.
Kram Lisa

Anonym sa...

Din nya frilla är jättefin! såg den på Facebook!
Ha en underbar helg!!!
Kramen
Chrissie