VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


tisdag 18 augusti 2009

Kanin klar

Äntligen var min första lilla figur klar. Kaninen med sin morot. Visst syns det att det är den första jag gör, men den är rätt söt ändå. Jag hoppas dottern gillar den oxå.hundarna har varit med mig i källaren hela tiden och den lilla hunden tog den stora sängen som är skönast........och den stora hunden fick ta den som blev över....


....den lilla sängen.

Nu ska de få komma ut på en liten runda, det ska bli spännande att se om de lägger sig i sina egna sängar efter rundan...

4 kommentarer:

Maria sa...

Gud vad du är duktig. Du har gjort ett bra jobb med kaninen och moroten vill jag mena :)
Kram

Koneko sa...

Jättesöta! Märks inte alls att det var dina första amigurumisar. Längtar till våran virkdag :D

Anneli sa...

Jag vill också bli trygg i mig själv och mitt eget sällskap hoppas jag når dit så småningom. Förhoppningsvis hjälper den nya medicinen. Om bara illamåendet går över.

Jättefin kanin! Jag har också börjat virka, det blir disktrasor för fulla muggar, mer förmår jag inte än.

Bengan sa...

Det är nästan fånigt roligt med stora hunden.
Kaninen blev jätte söt, hoppas min hälge blir lika bra.
Puss o Kram.
Maken