VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


fredag 14 augusti 2009

Utmaning 226 - skriv om något mjukt

Fina Fredrika satt på sängkanten och hade en känsla inombords som hon aldrig haft tidigare, men det klart hon hade aldrig varit på någon fest heller så det var inte så konstigt. När hon åkte till festen igår pirrade det rejält i magen på henne, men kvällen överträffade alla förväntningar hon haft. Hon hade fått dansa med en kille som hade hållit om henne så försiktigt att hon trodde han var rädd om henne. Hans armar om hennes rygg hade hon knappt känt. Men det som hon tänkte på nu var hans nacke. Där hon hade haft sina armar lindade runt den sista timmen på festen. Fast det inte var tryckare längre hade de stått med armarna om varandra och bara rört sig lite mjukt och försiktigt. Tillsammans. De två blev ett den sista timmen.

Hon förstod helt klart varför hon inte fått gå på fest tidigare för hennes mamma. Hon ville väl inte att hon skulle få uppleva denna fantastiska känsla att hålla om en så fin, len och mjuk nacke som hon fått göra. Vad hennes mamma var rädd för visste hon inte, men en sak visste hon och det var att hon skulle göra allt föra tt få träffa denna fantastiska kille igen.

Han hade viskat i hennes öra att han ville träffa henne fler gånger och hon hade inte fått fram ett ord. Hon hade bara nickat.

Nu satt hon här på sängkanten och blundade, hon var tillbaka i den sista timmen med de mjuka armarna runt hennes kropp och hennes händer om hans nacke som bara helt enkelt var så len och mjuk som hon inte trodde en nacke kunde vara. Hon bara måste träffa honom igen. Hon måste.
Love Comments

Spicecomments.com - Love Comments

2 kommentarer:

Unknown sa...

Oj så vackert, såsom det är med den första kärleken. Undrar om hon får träffa honom igen....

Martin Hegardt sa...

Spännande, jag gissar att vi får läsa mer om Fina Fredrika som nu verkar ha påbörjat sin frigörelse från mamma.