VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


lördag 1 augusti 2009

Solen skiner och det är varmt

Jag har sovit några timmar nu efter en arbetsnatt.Det var hur trevligt som helst att få jobba med en tjej som inte ljuger och inte pratar skit. Nu har jag fyra nätter kvar innan jag får lite ledigt. Jag ska jobba i natt och sedan är ledig i tre igen.

Solen skiner och det känns hur underbart som helst. Jag ska gå en lång runda med hundarna tänkte jag och sedan blir det uteplatsen hela eftermiddagen.


Good Day Comments

Spicecomments.com - Good Day CommentsCattis

Inga kommentarer: