VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


söndag 30 augusti 2009

Dagen efter bröllopet

Det var ett helt fantastiskt fint bröllop men jag får inte visa några bilder för er. Brudparet vill inte ha deras bilder på internet och det respekterar vi gäster som var med dem igår. Jag gör det i alla fall. Det var fint i kyrkan. Regnet uteblev. Båda två svarade JA. Deras vänner och familjer hade gjort så många roliga saker för dem under hela festen. Jag har aldrig varit på något bröllop som haft så mycket trevliga upplevelser för brudparet.

Nu är vi hemma i huset igen och jag sitter arbetsklädd. jag ska ut i två timmar för att jobba och det får gå. Döttrarna ska med och handla på maxi när jag ska arbeta.

Sedan blir det soffan ikväll.

Ha det gott ikväll.

Cattis

Inga kommentarer: