VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


torsdag 13 augusti 2009

John Blund har övergivit mig.

Det var längesedan jag hade en natt då jag inte kunnat sova, men inatt blev det så. Men som tur är finns det massor att göra vid datorn när det blir så här. Utmaningen är skriven och nu kan jag skriva ett vanligt inlägg med.
Igår tyckte jag att det verkade vara en solig och fin dag och jag tog fram min fina solsäng, men det var för blåsigt att ligga i bikini i den. Jag gick in igen, men det dröjde inte länge förrän min lilla älskling hade hittat dit.


I lördags när vi skulle ta oss hemåt från min systerdotters kalas fick jag åka moppe hem med min stora dotter, men hon tyckte att jag var rätt jobbig.
"Kör försiktigt i kurvorna" "Kör inte så fort" "Sväng inte såmycket i kurvorna" osv osv. Men tydligen blev hon inte för trött på mig för jag fick skjuts av henne i går igen. Jag skulle till syrran och låna hennes bil igen och då tog vi en tur på moppen.Idag ska jag ta mig till skänhetssalongen för att vaxa(ajajaj) benen. Vi är bjudna på bröllop den sista helgen i augusti och då måste benen vara fina under klänningen. Döttrarna ska klippa sig idag så de är fina när skolan börjar. De är i och för sig alltid fina men det blir extra fint med nyklippt hår.

Eftersom detta inlägg skrivs mitt i natten kanske det kommer fler under dagen, vi får se hur mycket annat jag orkar göra idag.

Nu ska jag snart ner i sängen igen och se om John Blund hittat till mitt sovrum.
Good Night Comments

Spicecomments.com - Good Night CommentsNatti Natti

Cattis

2 kommentarer:

Anneli sa...

Hoppas du ligger och sover nu. Kan inte riktigt heller sova så bra nu, typiskt när det just hade börjat bli bättre.

Vad roligt att få åka moppe med dottern! Hoppas att mina grabbar ska vilja skjutsa mamma om si sådär 12-14 år :).
Kram

Koneko sa...

Så drygt när man inte kommer till ro, men blev ju lite för mig att läsa nu så lite positivt va det jue :) Har börjat virka på en bläckfisk till sambon nu. Lite lagom trist med "tusen" armar som ska virkas likdant haha. Får väl se om den hinner bli klar under dagen. Håll utkik på bloggen. Sköt om dig o hoppas du fick några vilsamma timmar innan det va dags att stiga upp igen.

kram