VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


tisdag 4 augusti 2009

Passning av syskonbarnen

Idag är det passning av syskonbarnen Amanda och Alexander. Vi ska städa, rensa ogräs och bygga lego. Vi började dagen med att köra till maxi för att köpa frallor och glass.

Alexander är den som vill städa och rensa ogräs. Han fyller fyra i oktober. Hur ska denna killen bli när han blir stor. Han lovade idag med att komma om moster har ogräs när han blivit större. Han är för go. Nu ska Amanda greja med mitt hår. Hon älskar mitt långa hår. Hennes mammas hår är ju inte många cm så det är ju mysigt att borsta mitt.Det färdiga resultatet av Amandas borstning av mitt hår

Alexander har även sagt att jag inte får vila förrän vi har rensat ogräs. Det är ordning och reda som gäller.

Gossen springer just nu omkring i köket och fotograferar och säger "Ni är så söta".

Ja, detta blir säkert en rolig dag. Det kommer fler bilder från vårt ogräs städning m.m m.m

Ha en skön dag.

3 kommentarer:

Fröken Johansson sa...

Måste bara säga: Gud vilka härliga kort! (Skulle ju egentligen bara läsa din skrivpuff) =)

Anneli sa...

Tråkigt att ni inte har kontakt med makens familj heller. Men vilka underbara systerbarn! :)

Anneli sa...

Tack!
Ibland är det väl bara så att jag måste vara arg för att inte vara ledsen hela tiden. Men jag försöker lära mig leva med det, det tar ju bara sån tid.

Ska gorma mer på bloggen tills vidare, eller så räcker det med att jag bara har skrivit om det.

Kram