VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


fredag 14 augusti 2009

Säker surfningSkämt åsido.... Jag skulle ut och cykla med hundarna när maken bad om att få veta hur mycket han hade på kontot. Självklart var det jag som skulle kolla det. Jag gjorde det och syrran skrattade och sa att hon aldrig sett någon surfa med cykelhjälmen på. Jag vill ju då dela med mig av mina tokigheter så därför får även ni se hur jag såg ut.


Tjejligan på väg mot affärerna. Fulladade av energi inför dagen.Mina pengar hade jag redan shoppat upp när lönen kom för en vecka sedan, så jag drack te...


...och så drack jag lite te igen och skrapade triss för att försöka skaffa lite nya shoppingpengar, men det blev inga.
...och när Melvin var vaken kelade jag med honom såklart.Dagen har varit helt underbar. Vi har skrattar mycket och fånat oss ännu mer och nu ska jag ner i källaren till mina små virkade figurer. Jag ska försöka få delarna klara till kaninen ikväll. Vi bestämde nästa att nästa utflykt ska ske på jullovet, för alla mina och flickornas pengar ska innan dess gå till London som vi ska till i november.Good Night Comments

Spicecomments.com - Good Night Comments


Ha en skön kväll nu

Inga kommentarer: