VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


måndag 17 augusti 2009

Jag älskar mitt nya intresse

Ikväll sitter jag i soffan och har det så bra. Ja, inte just nu för jag är uppe en snabbis och kunde inte låta bli att skriva ett inlägg. Jag fyller mina virkade figurer med bomull och i morgon ska jag sy dit ögon och sedan ska de sys ihop.

Tvn går med VM och jag älskar sport så jag har det ganska bra. Maken är jägare så han är ute i skogen nu när det är bockjakt. Han har en liten sak han tutar med som han försöker få fram dem med och skojar med mig att jag ska komma när han tutar i den. Vilken tur att djurlivet skiljer sig från vårt liv. Jag hade inte velat springa runt när det tutar hos karlen....

Ha en härlig kväll.


Good Night Comments

Spicecomments.com - Good Night CommentsCattis

2 kommentarer:

Maria sa...

Alltid härligt med tjejer/kvinnor som älskar sport. Har alltid känt mig så ensam i det men nu har jag hittat TVÅ bloggvänner som delar mitt intresse så dom finsn visst dom också :)
Ska bli spännande att se dom där figurerna du sysslar med :)
Kram

Bengan sa...

Det blir fina figurer.
Nu va det hondjuren som lockar på
bockarna så det är nog därför du inte känner någon dragning när jag tutar.
Det är väl en himla tur att du inte tycker om att tuta, tänk va bockarna skulle samlats runt dig då.
Maken