VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


onsdag 19 augusti 2009

Nya figurer

Här kommer de två nya familjemedlemmarna i den virkade familjen. Häxan och musen blev klara idag. Nu har jag inga delar som är virkade och ska göras klara utan nu ör det nya figurer som ska få se livet.

Nu tänker jag åka till "min skrivarklass" som jag ska få intresserade av att skriva. Vilken tur att jag är full av inspiration för oss alla sådet räcker även till de trötta tonåringarna.

Ha en skön eftermiddag, jag hoppas på att tillbringa resten av den i solsängen. Kanske inte i bikini, men ute i alla fall.
Skickar ute en liten kram i cybervärlden, det behöver vi alla få ibland....

Hugs Comments

Spicecomments.com - Hugs CommentsCattis

1 kommentar:

Koneko sa...

Underbart söta! Nämnde jag att jag längtar till vår virkdag? hehe. Finns så mycket jag vill virka nu så jag vet inte vart jag ska börja! Får väl singla slant eller nått ;D