VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


måndag 17 augusti 2009

Utmaning 229 - något underskattat

Tycker du om söta små figurer som gör dig glad i magen? Då är det här boken för dig. Så står det på baksidan av boken som kostade 80kr och egentligen bara köptes för att den var billig. Jag hade inga planer på att virka figurer för jag skulle fortsätta att virka tröjor. MEN min yngsta dotter läste de två raderna som står överst och svarade Ja det gör jag.

Jag har nog 50 nystan garn som ligger i källaren så nu kommer de till nytta för oss alla.
Man får helt enkelt inte underskatta de billiga nöjena. För de behöver inte kosta så mycket pengar för att glädja många människor, nu kan jag glädja hur många som helst med denna bok och dess figurer utan att det kostar särskilt mycket. Hur underbart som helst. Jag får producera saker som glädjer andra och då blir jag ännu lyckligare.

Bilder kommer så småningom när de blir klara.

5 kommentarer:

skimmer sa...

söt ide!

Anitha Östlund Meijer sa...

Det enkla i livet är ofta det roligaste. Allt behöver inte kosta multum för att roa.

Heureka sa...

Sånt gillar jag - att upptäcka de små sakerna i livet. De stora är ju ingen konst att se...

Unknown sa...

Heureka har redan sagt...att uppskatta det lilla...

marmoria sa...

Glädjen i att kunna glädja andra - gravt underskattad!