VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


lördag 22 augusti 2009

Maken lever

Efter telefonsamtal till sjukhuset för att kolla om de hade min make där, fick jag äntligen ett sms från honom. Jag krävde en parfym i ursäkt. Det skulle jag få....Love Comments

Spicecomments.com - Love CommentsNu är klocka 7 och han är hemma igen. Hel och vid liv och full av glädje över natten i skogen och här sitter jag den oroliga käringen.....Han tycker att det har varit enormt spännande i skogen inatt. Jag svarade
- Jag har oxå haft det enormt spännande sedan 5 i morse.....

3 kommentarer:

Anonym sa...

Skönt att din gubbe kom hem!
Är hemskt att vara orolig!!

Dom små virkade sakerna är för söta!!!
Såg att dom gjorde reklam för den virkboken i nya numret av Hemmets veckotidning..
Synd jag inte kan virka, för det verkar kul att göra dom och de är nog enkla att göra, med tanke på din enorma produktion redan! =)
Ha en fin lördag!!!
Kramen
Chrissie

Anonym sa...

Vad skönt att inget allvarligt hänt!
Det där med parfym var smart! haha

Kram /Diana

Bengan sa...

Ja det är ett dyrt intresse att jaga.