VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


lördag 29 augusti 2009

Härliga tystnad på landet

Jag sitter här ensam i tystnaden och bara njuter. Det är en underbar tystnad här jämfört med där jag bor. Jag fick inte igång tvn heller så det är jag och datorn och min lilla tekopp. Den är liten här och det är trist för jag är van med mina stora tekoppar hemma. Jag får dricka många, många istället för en stor hemma.

Idag är det då bröllop på gång och det ska bli roligt. Vädret verkar bli bra och det hoppas jag innerligt att det inte regnar när vi är i kyrkan.

Maken sover fortfarande och det kommer han troligtvis att göra ett tag till så utarbetad som han är.

Igår kom vi fram till huset vid 4 och sedan tog vi det lugnt tillsammans. Det är härligt att vara på ett ställe där man inte kan göra annat än att prata och sitta och surfa. Vilken tur att jag fick maken att skaffa mobilt bredband. Annars hade mitt mående inte varit bra om jag skulle suttit här utan tillgång till bloggen och facebook. Vad hemskt att jag gjort mig så beroende av internet. Men vi är säkert många som känner likadant. Fast just nu räcker det med att få skriva ett inlägg på bloggen skriva utmaningen och kolla facebook. Jag sitter inte lika många timmar om dagen nu som jag gjorde för två månader sedan och det är en bättring tycker jag.

Nu ska jag försöka väcka maken och sedan virka mina små figurer, det blir många när jag bara sitter här och njuter i soffan, men axlarna värker redan, det blir spännande att se hur de mår när helgen är slut. Jag får nog tvinga maken att massera dem lite.

Wedding Comments

Spicecomments.com - Wedding CommentsJag hoppas ni alla får en lika fin dag som jag önskar brudparet får idag.

Cattis

1 kommentar:

Anneli sa...

Hej vännen, jag lever igen.
Mår äntligen lite bättre. Vad fin du är på bilden i inlägget och nya profilbilden :). Vi har spöregn och kallt hos oss så jag hoppas verkligen att ni får en härlig dag med fint väder.
Kram