VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


fredag 31 juli 2009

Vilken tung dag!!!

Dagen började så bra med glädje i kroppen som snabbt förbyttes till ledsamheter då jag pratade med en tjej jag jobbat med hela sommare. Hon hade fått höra att jag pratar skit om henne.

Jag pratar inte skit om något eller någon. Det vet alla i min omgivning och alla som är med i ett 12-stegsprogram att så fungerar inte vi som lever efter de 12stegen.

De hade även sagt att vi inte gjorde jobbet bra på natten. Kul att höra när jag har trivts så bra på detta stället. Vi tömde inte soppåsarna..... Mycket att prata om va??? Vi städade inte tillräckligt bra......Visst är det trevligt ute på arbetsplatserna idag???

Jag har pratat mycket i telefon och det har hjälpt lite grann, men sedan fick jag kontakt med en kompis via Fb och vi körde till en annan kompis. Det vände hela måendet. Nu känns det bra och jag har släppt det som sades på jobbet. Jag kan inte göra något åt det och jag behöver inte jobba där mer efter mitt vikariat är slut om jag inte vill. Vi får se när den dagen kommer hur jag gör då.

Nu är jag redo för en natt på jobbet och jag har börjat räkna ner. Det är fem kvar och i morgon bitti är det fyra kvar.

Jag gillar inte att köra ifrån hundarna, men jag har inget val, just nu. Flickorna kommer hem på måndag och sedan behöver de inte vara själva hemma fler nätter.


Good Night Comments

Spicecomments.com - Good Night CommentsCattis

1 kommentar:

Åsa Hellberg sa...

Bra Cattis!
Att snacka skit om andra är ett sätt att försöka lyfta sig själv.
Fungerar det?
Nope!