VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


måndag 27 juli 2009

Minnet pajat.

Imorse när jag kom hem från jobbet och tömde fickorna på jobbtröja hade jag jobbtelefonen i fickan. Den ligger på min byrå och håller på att bli urladdad så jag vet inte om jag måste köra dit med den innan jag ska jobba i natt. Eller sätter jag den på laddning så får gamlingarna klara sig sjävla.... NEJ, det fungerar ju inte.

Nu har jag en natt kvar sedan är jag ledig i tre och maken åker på semester med sina söner så jag blir ensam hemma. Då tror jag att jag återhämtar mig ganska fort, eller jag hoppas det i alla fall. Jag vill vara pigg och ha tid och lust att skriva på boken nu.


Good Week Comments

Spicecomments.com - Good Week CommentsCattis

Inga kommentarer: